Felhívás az egészségügyi dolgozóknak

Megosztás
FaceBook  Twitter

A FEHÉR KÖPENY MÖGÖTT II.


Illusztráció a januári rendezvényből.

Alkotó egészségügyi dolgozók digitális tárlata

FELHÍVÁS DIGITÁLIS KIÁLLÍTÁSON VALÓ RÉSZVÉTELRE

A Studium–Prospero Alapítvány célja ismét bemutatkozási lehetőséget teremteni azon egészségügyi dolgozóknak, akik hivatásuk, szakmájuk művelése mellett szabadidejükben alkotó tevékenységet is folytatnak valamely kreatív dekoratív-, képző- és iparművészeti ágazatban, feltöltődés, illetve kikapcsolódás céljából.

Olyan oldalukról kívánjuk tehát bemutatni az említett orvosokat, gyógyszerészeket, asszisztenseket, amely a nagyközönség előtt kevésbé ismert. A tárlat évenkénti megszervezésével hagyományt kívánunk teremteni. Reményeink szerint ezáltal is ösztönözni tudjuk az alkotótevékenységet.

Jelentkezni az itt elérhető űrlap kitöltésével lehet:

https://form.jotform.com/220040118390037

Technikai, formai és tematikai megkötés nincs. A beérkező alkotások reprodukciói helyet kapnak a Studium Hub látványkávézójában 2023. január 15–22. között, a Kultúrahete programsorozat részeként megtekinthető tárlaton, melynek ünnepélyes megnyitójára a Románkultúranapján, január 15-én kerül sor. A művek a kávézó falain elhelyezett digitális képernyőkön kerülnek bemutatásra.

Jelentkezési határidő: 2022. január 2.

Az érdeklődők további információkat az office@studium.ro e-mail címen vagy a 0745-367 616-os telefonszámon kérhetnek.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog