Kézdivásárhely: Ez így nem mehet tovább? Mikor váltják le a szentgyörgyi Közüzemek Rt vezetőségét?

A képen látható hozammal folyik a főtéren a víz. A  Facebook bejegyzés szerint: Kézdivásárhelyen, 2020. aug. 9-én.

“A Molnár Józsiás utcában lévő vízvezeték meghibásodott, a hiba elhárítása érdekében a Sinkovits Stadionnál található GA2 vízelosztó tartály szivattyúit leállítjuk, ezért a város területén, a tömbházak felsőbb emeletein szünetel az ivóvíz-szolgáltatása ma, 2020. augusztus 09-én, vasárnap, 13:00 és 15:00 óra között. A szolgáltatás újraindítása után a víz elszíneződésére lehet számítani. Köszönjük a megértésüket.”

Mi köze ehhez a főtéri közszolgáltatásnak az talány. De valószínű az illetékesek a havi több ezer lejes fizetésért meg tudják magyarázni, csak arra nem tudnak választ adni, hogy mikor lesz Kézdivásárhelyen normális szolgáltatás.

Kézdivásárhely: Új vezetés, új szemlélet a vízszolgáltatásnál

Pap lajos, Bokor Tibor, Szilveszter Szabolcs

Tegnap délelőtt a kézdivásárhelyi városháza kertjében tartott sajtótájékoztatót Bokor Tibor polgármester, Szilveszter Szabolcs önkormányzati képviselő, alpolgármesterjelölt és Pap Lajos, a megyei vízszolgáltató kézdivásárhelyi megbízottja.

Eltussolnák a bűncselekményt

 

Szerző: Bedő Zoltán

 

Afară cu ungurii din ţară! (Ki a magyarokkal az országból!) – üvöltötték alantas indulatoktól eltorzult arccal az úzvölgyi magyar haditemetőbe 2019. június 6-án erőszakkal behatoló románok. A Romániában immár jelszóvá minősült mondat üzenete nem szorul magyarázatra. Mindenki számára világos, hogy a magyarok elüldözésére, elkergetésére, kiebrudalására szólítanak fel ritmikus ismétlése által.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog