Publicisztika

Az Európai Bizottság elutasította Minority SafePack-ben megfogalmazott intézkedéseket.

Az Európai Bizottság nem irányoz elő új jogi aktusokat a Minority SafePack nevű európai polgári kezdeményezéssel kapcsolatban, mivel a már hatályos jogszabályok és szakpolitikai intézkedések teljes körű végrehajtása komoly fegyvertárat fog biztosítani a kezdeményezés céljainak támogatásához - olvasható a brüsszeli testület pénteki sajtóközleményében.

Uniós kampányigazgató: Ritka lehetőség a Minority SafePack

A legutóbbi sikeres európai polgári kezdeményezés, a Minority SafePack ritka lehetőséget nyújt a demokratikus részvétel komolyan vételére az Európai Unióban, miután számos korábbi kezdeményezés nem kapott kellő figyelmet vagy nem volt kellő hatással uniós jogszabályok alakítására – írta Carsten Berg, az úgynevezett európai polgári kezdeményezések (ECI) kampányigazgatója szerdai véleménycikkében, amely az uniós ügyekkel foglalkozó Euractiv hírportálon jelent meg.

A Momentum követelése: hétszázmilliárd forint szétszórása helikopterről

Szerző: Puzsér Róbert, Hírklikk
 
Fekete-Győr András javaslata mindössze annyiban különbözik a zsák krumpli politikájától, hogy szemernyi baloldaliságot sem hordoz.
 „Fekete-Győr András pénzéhes csövesekként kezeli a magyarokat, amikor százezer forint fejpénzt követel mindenkinek, aki hajlandó beoltatni magát – s mi sem jelzi jobban a felvetés komolyságát, mint hogy a közgazdaságtan Gődény Györgye, az újbalos Pogátsa Zoltán máris támogatásáról biztosította a neoliberális Momentum elnökének javaslatát.

Vörös vonalak és ellenzéki összefogás


Szerző Gálai Sándor

Az amerikai kongresszus épülete elleni támadást követően egy napon belül megjelent az első – kis mintás, de reprezentatív – közvéleménykutatás eredménye. A YouGov Direct felmérése szerint az eseményről értesült válaszadók 62%-a a demokráciára veszélyesnek tartotta a történteket.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog