A hatalom és pénz imádat mindent lerombol, mi több ölni is képes (videó)

Megosztás
FaceBook  Twitter

A képre kattintva elindul a videó

2018-at írunk. Lebontják az Imerather Domot (videó). Azóta egyre többet bontanak le, rombolják a kultúrát minden szinten. Fájdalmas, jóérzésű ember nem tudja felindultság nélkül nézni.


"A műemléki védettséggel rendelkező, gigantikus templomot azért tették a földdel egyenlővé, mert az akkori „zöldpolitikai” irányvonal útjában állt: a sorra bezárt atomerőművek helyett a német gazdaságnak égető szüksége volt az összehasonlíthatatlanul szennyezőbb, de a föld mélyén megfelelő mennyiségben rendelkezésre álló barnakőszénre, amelyet sürgősen ki kellett termelni. A bányászat térhódításának egyébként ebben az esetben nem csak a templom, hanem a teljes település áldozatául esett, Immerath az utolsó lakóházig eltűnt." A jelenség kiegészül az Ukrán háborúval, Amerika sugallatára az ukrán vezér kijelenti az utolsó emberig harcolunk az oroszok ellen. Az amerikaiak tapsolnak, hisz mit nekik, ha még egy népet kiirtanak.
Érdemes odafigyelni, hogy a Mammonnak "áldozók" mindent lesöpörnek a föld felszínéről, ha útjukban áll a hatalmuknak és pénz éhségüknek.

Legyen az Amerikában, Németországban, Franciaországban egy kutya . Mit nekik, a kultúra, a kereszténység, az nem hoz pénzt, csak költséget. Média persze hajlamos, hogy ezeket kiszolgálja, hisz ők is nekik áldoznak. Nekik aztán semmi se szent. félelmetesen hajlamos arra, hogy az emberiség nagy lelkiismereteként képzelje el magát, ezért megragad minden lehetőséget. Ezen az úton haladva az ész került leghátrább. A woke a diverzitás -ideológia, a biológia sokféleség és a „technodemokrácia” inkább nozgósítja őket mint a racionalitás. A MeToo jelenség és a Blacklivesmatter mozgalom, a „szexizmus”, az egyenlőtlenségek, a „nők elleni erőszak”, a „sokszínűség” előmozdítása szinte napirenden van. Nem beszélve a család gondolatának eltörlése és a biológia nemi i helyett az identitásválasztás sulykolása. A gendernácik átvették a szerepét az akadémiának, a tudománynak, a politikának, és mindenki számára kötelező jelleggel írnák elő az elképzeléseiket, "aki nem velünk ellenünk" elv alapján a másképp gondolkodókat, a szembeszegülőket kiközösítik, elzárják, esetleg eltüntetik.

Tóth László

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog