Ma már mindenki szélsőjobbos, aki szerint a férfiak nem szülhetnek gyereket…

Megosztás
FaceBook  Twitter


Fucsovics Márton és barátnője. Fotó: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

 

Boris Becker megdicsérte Fucsovics párját, szexizmussal vádolják. „Úgy hírlik, a magyar hölgyek a legszebbek. Nos, ezt nem tudom, de ő mindenesetre nagyon csinos” – mondta az egykori világklasszis teniszező.

Bayer Zsolt írása a Magyar Nemzetben: Kell-e menekülnünk? 

"Az élő közvetítést követően egy brit jogvédő szervezet tiltakozni kezdett a szexista megjegyzés és a nők tárgyiasítása miatt. A teljes európai (bulvár-) sajtót bejárta tegnap a hír, akkora balhé lett, hogy a BBC-nek is közleményt kellett kiadnia. Megvédték egyébként Beckert, szerintük ez egy könnyed kijelentés volt, de semmiképpen sem sértő. Akkor most nézzenek a fotóra, és olvassák el újra Boris Becker szavait!

 

»Azt mondják, a magyar nők a világ legszebbjei. Ezt én nem tudom, de az biztos, hogy ő nagyon csinos!«

Ha ebből a két mondatból botrányt tud kavarni egy »jogvédő szervezet«, akkor azt hiszem, elég nagy a baj. Meneküljünk!”

Ez is tökéletes, mindössze a legutolsó kijelentéssel szállok vitába, nevezetesen azzal, hogy „meneküljünk”. Szó sem lehet róla!

S azt is elmondom, miért – hát többek között ezért:

2021. július, a franciák hangulata: 57 százalék kevesebb Európát akar. 80 százalék több szuverenitást. 66 százalék elutasítja Macront. 51 százalék szerint a „reform” szó negatív jelentést hordoz és negatív érzelmeket kelt, míg 64 százalék szerint az „átalakulás” szó ugyanilyen. 52 százalék „a hagyományos identitása védelmét igényli” – 2017-ben csak 31 százalék igényelte ezt.

A fenti adatsor nem a képzelet szüleménye és nem holmi „(szélső)jobbos” saccoláson alapszik. (Hogy világos legyen: ma már mindenki „szélsőjobbos, aki szerint a férfiak nem szülhetnek gyereket…) Szóval mindez nem kitaláció, mindez a Les Echos július 2–3-i számában jelent meg, és az IFOP nevű közvélemény-kutató cég adatait tartalmazza, amely egy reprezentatív, országos kutatást végzett a franciák között.

Elég árulkodó, hogy idehaza egyetlen haladó és progresszív (hogy ne mondjam: „reformer” és „átalakulást” szorgalmazó) médiumban sem jelent meg ez az adatsor, nyilván véletlenül elkerülte a 444 meg a 24 figyelmét.

A mi figyelmünket viszont ne kerülje el.

Ez ugyanis fényesen bizonyítja, amit mindig is gondoltunk és éreztünk, vagyis: még a menthetetlennek tűnő nyugati országokban is többségben vannak a normalitás, a szuverenitás, a nemzetállam, a hagyománytisztelet és a hagyományos Európa, a hagyományos európai kultúra hívei, mint az idióta és elviselhetetlen „reformerek”, „progresszívek”, „haladók”, „átalakulást” szorgalmazók, ó- és neomarxisták, liberálnácik, miegyebek.

Mindössze arról van szó, hogy ez utóbbiak reggeltől estig ordítoznak, s ocsmány világmédiájuk és még ocsmányabb hálózatuk meg úgynevezett „civil szervezeteik” segítségével azt a látszatot keltik, mintha ők lennének a többség.

Szó sincs erről.

Éppen ezért nem nekünk kell menekülnünk. A normalitás tömegeinek egyetlen dolga van csupán, jó hangosan és egyértelműen ki kell mondanunk: egy tapodtat sem mozdulunk innen, semmit sem adunk fel az életünkből és az értékeinkből, meg fogjuk védeni a világunkat, és ezt vagy megszokják az idióták, vagy meneküljenek el ők. Meneküljenek önszántukból, ameddig megtehetik.

Ugyanis minden hazugság és ordítozás és elviselhetetlen elmebaj ellenére Európa mi vagyunk. Ideje, hogy az idióták csomagoljanak, szedelőzködjenek, keressenek maguknak egy lakatlan szigetet, és hurcolkodjanak oda."

A teljes írást ITT olvashatja

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog