Bankárfasizmus és orwelli pontrendszer: Az IMF böngészési, keresési, vásárlási szokásainkat, privát adatainkat szeretné megkapni!

Az IMF szeretné, ha a bankok ismernék internetes böngészési, keresési és vásárlási előzményeinket, privát adatainkat, hogy jobban megbízhassanak bennünk, hogy jobban meghatározhassák kredit pontszámunkat.

 

Ez lehetővé tenné a jól viselkedő magánszemélyek és vállalkozásaik számára, hogy a bankok és biztosítók csábítóan kedvezőbb hiteleket biztosíthassanak az ügyfeleikről megszerzett privát információk alapján.

Például engedékenyebbek lehetnének egy elkövetkező gazdasági válság esetén a hosszú távú ügyfelekkel. - (Láss majd csodát az általuk generált válságban a kivételezetteket segítik...Szek-helyek megjegyzése)

Akár úgy is megvalósítható az adatgyűjtés, hogy a legtöbb adatot rólunk birtokló Big Four Tech óriás, elsősorban a Facebook, ill. részben az Apple, az Amazon és a Google közvetlenül kommunikálna a bankokkal és biztosítókkal.

Mint tudjuk, példul a Facebook szinte emberi fantáziát felülmúlóan M-I-N-D-E-N-T nyomonkövet, amit csinálunk, ahogy a Google és a telefonunkon lévő Android vagy iOS rendszer szintén.

VilagHelyzete.com

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog