Románia: hivatalos vírusterjesztés és lángosztogatás


Képünk illusztráció • Fotó: Orientalista.hu

Jön, hogy az ember fetrengjen a röhögéstől, a Román állam vezetői döntése hallatán. Az államelnök kihirdeti, a karantén meghosszabbítását, rá rövid időre, úgy látszik a mindenható belügyminiszter a vírus terjedését felfüggesztette néhány napra, engedve a nagytiszteletű szakállas vallási főnöke parancsának.

 

 Ugyanis Marcel Vela belügyminiszter kedd este bejelentette a belügyminisztérium és a román ortodox egyház megállapodása értelmében a koronavírus-járvány kijárási korlátozásai közepette belügyi alkalmazottak segítik az ünnepi pászka és a szent láng szétosztását az ortodox húsvét alkalmával.

 Nesze neked román nép, kapsz lángot és vírust, a nyájszellem diktálta törvénye alapján tömött sorokban fognak a templomok előtt állni, a pászka mellett egy esetleges kis vírus adagért. Mit számít néhány száz-ezer fertőzöttel esetleg halottal, több vagy kevesebb. A balga vezetés félajánlását követik tömegesen ez vezetett oda, hogy Romániában még mindig a fanarióta rendszer dívik, ezért nem tud a nyugati civilizációhoz felzárkózni.

Az is elképzelhető, hogy a belügyminiszter úr abba bízik, a román nép immunrendszere és tűrőképessége olyan szinten van, hogy a világjárványnak sincs hatása rájuk.

Esetleg az ortodox egyház vezetője tud valamit és a „nyájimmunitás” fogja kivezetni Romániát a pandémiából.

Tóth

Szék-helyek

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog