Közérdekű intézkedések Kézdivásárhelyen

Március 30-án újra ülésezett a Helyi Sürgősségi Esetek Bizottsága. Az ülésen újabb, a koronavírus-járvány megfékezésére irányuló óvintézkedéseket hozott a Bizottság.

A Bizottság 4-es számú határozata alapján, a következő intézkedések lépnek érvénybe:

 

 1. Kézdivásárhely Önkormányzata határozottan kéri a megyei rendőrséget, hogy Kézdivásárhely területén ne engedélyezze a külföldről bejövő autós konvojok megállását, ezt Bokor Tibor polgármester átiratban is megerősítette a hatóságok számára

2. Az új katonai rendelet értelmében, 2020. március 31-től az önkormányzat megkezdi a város lépcsőházainak fertőtlenítését. A város összes lépcsőházának fertőtlenítése körülbelül 3 napot vesz igényben, így a lakók türelmét kérjük! Továbbá, arra kérjük a lakókat, hogy a fertőtlenítés közben maradjanak bent a lakásban.

Kézdivásárhely Önkormányzata nyomatékosan kéri a városlakókat, hogy tartsák be a kijárási tilalom előírásait, mindannyiunk érdekében. Maradjanak otthon, vigyázzunk egymásra!

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog