Mindenki számára szabadon hozzáférhetővé teszi a közmédia az M3.hu tartalmait

A közmédia segítve a kultúrához, értékes és szórakoztató tartalmakhoz hozzáférés lehetőségét az elmúlt hatvan év legnépszerűbb műsoraiból készült több százas válogatást tesz szabadon hozzáférhetővé, korlátozás nélkül az m3.hu oldalon.  Így TV filmek, Kabarék, Minisorozatok, Gyermek és Ifjúsági filmek, Ismeretterjesztő filmek, Útifilmek, Portré műsorok lesznek napi szinten láthatóak. A közmédia ilyen módon is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy megkönnyítse a kultúrához, tartalmas műsorokhoz történő hozzáférést a lehető legszélesebb körben az online térben. Az elérhető tartalmak száma hétről hétre folyamatosan bővül.

 

A fotón:

Szemere Vera Plankenhorst Antoinette, Béres Ilona Plankenhorst Alfonsine és Básti Lajos Rideghváry Bence adminisztrátor (b-j) szerepében játszik A kőszívű ember fiai című magyar film forgatásán. (Az alkotás Jókai Mór azonos című regényéből készül, rendező Várkonyi Zoltán, forgatóköny író Erdődy János, az operatőr Hildebrand István. )

MTI Fotó: Bojár Sándor

 

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog