Olvassunk együtt 3

Megosztás
FaceBook  Twitter

A Szék-helyek ajánlja  kedvenc könyvét olvasóinak – szívből ajánljuk, böngésszék, kommentálják, beszéljünk róluk, ha tetszik az ötlet várjuk olvasóink könyves listáit is!

Örkény IstvánÖrkény István: Egypercesek

Megannyi életén keresztül mutatja be az író az abszurd, groteszk világunkat, egészen zseniális és módon. Évtizedeim alatt végig jelen volt olvasmányaim között. 

*

Illyés Gyula: Hetvenhét magyar népmese

Hol volt, hol nem volt az üveghegyeken is túl... vagy inkább innen? Ki tudja? Tudom ajánlani minden felnőtnek nyomja a markába gyerekének, mert ezek a kis mesék megtanítják arra, hogy mi a rossz és jó, hamis és igaz.

*

Joseph Heller 22-es csapdája 

Már a címben a 22 a többször is előforduló déjà vu-re utal. Heller leleplezi a lehetetlen közösségek önáltatását, hazugságait és a háború értelmetlenségét. A könyvben a háború csak keretkén szolgál.

Köszönöm J. Istvánnak ajánlatát elolvasom.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog