Sipos Zoltán: Nyomára bukkantunk Olosz Gergelynek


Olosz Gergely egy tavasszal készült fotón Abonyban

Magyarországra menekült az RMDSZ volt politikusa, miután 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Olosz jelenleg bűnügyi felügyelet alatt van. Olosz ügyében fejlemény, hogy a kiegészítő információk beérkeztek, így a Fővárosi Törvényszék hamarosan tárgyalást tűz ki a kiadatás ügyében, tájékoztatott a törvényszék sajtóosztálya.

 

"Ottjártunkkor kihalt volt az az abonyi ház, ahol korábban rendszeresen megfordult Olosz Gergely. A Pest megyei város egyik főutcáján található ingatlan redőnyei le voltak húzva, a kapucsengő nem működött, ellenben a tágas és nem túl rendezett udvarra szabadon be lehetett látni a tágra nyitott kapun.

A névtáblák alapján a házban több vállalkozás székhelye található. A cégek egy Halasi Olivér nevű vállalkozó tulajdonában vannak, a ház utcára néző részén egy Nemzeti Dohánybolt is található. Halasi Facebook-profilja nagyon aktív, tele van Fidesz- és KDNP kampánybejegyzésekkel, azonban hiába kerestük meg kérdésekkel, nem válaszolt.

Az Olosz hollétére vonatkozó információkat – néhány fotóval együtt – egy olvasó küldte el az Átlátszónak. A fotókon könnyen felismerhető Olosz Gergely egy Kovászna megyei rendszámú, fekete Audi mellett. Egy másik fotón ugyanez az Audi Abonyban, a Vasút u. 38 szám alatt található ingatlan udvarán parkol.

 

Egy hónapja újból eltűnt

„Naponta bejárt az irodába Olosz úr” – erősítette meg Abonyban az egyik szomszéd, aki szerint Olosz nem csak látogató volt, hanem úgy tűnt, ott is dolgozik. Körülbelül egy hónapja azonban kevesebbet lehet látni az erdélyi politikus-vállalkozót az abonyi ingatlan környékén.

Abony egyébként Pest megyében található, így nincsen arra utaló jel, hogy Olosz megsértette volna a Fővárosi Törvényszék által elrendelt ideiglenes végrehajtási bűnügyi felügyelet magatartási feltételeit, azt, hogy a terhelt Budapest, illetve Pest megye közigazgatási területét engedély nélkül nem hagyhatja el."

A teljes cikkett itt olvashatja: atlátszo.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog