Kézdivásárhely: Új épülettel bővül a Református Kollégium

Megosztás
FaceBook  Twitter

Javában zajlanak a munkálatok a kézdivásárhelyi Református Kollégium udvarán, ahol egy tornaterem épülettömbje készül, az öltözőkön kívül három osztályteremmel. Farkas Ferenc iskolaigazgató elmondása szerint régi vágyuk teljesül, hiszen ideköltözésük óta nagyon szerették volna, hogy legyen saját sporttermük. Ennek az igényüknek adtak hangot, amikor Kató Béla püspök segítségét, támogatását kérték egy új tornaterem megvalósítása céljából.


A szerző felvétele

Az épületegyüttes, az oktatási és sportközpont tervezése két esztendővel ezelőtt kezdődött, az egész beruházás az Erdélyi Református Egyházkerület égisze alatt, a magyar kormány anyagi támogatásával zajlik.

Folytatás: ITT Háromszék napilap

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog