Gyepár-tető: A pozsonyi csatára emlékeztek

Megosztás
FaceBook  Twitter

A Kézdiszéki Ifjúsági Szervezet (KISZ) lemhényi civilekkel együttműködve, Miklós Barna erdész irányításával és a Communitas Alapítvány támogatásával rendezvénysorozatot szervezett a 907. évi pozsonyi csata emlékére július 4-én, vasárnap a Lemhény fölötti Gyepár-tetőn.


Kiss Erika felvétele
A megemlékezésen az egyesület tagjai mellett nagy számban vettek részt lemhényi, berecki és kézdivásárhelyi civilek, valamint nyujtódi és kézdivásárhelyi lovasok, Ugron Attila, illetve Pál Olivér hagyományőrző huszár hadnagy vezetésével. A rendezvényt Birtalan Sándor polgármester, László Antal alpolgármester Csíkszentmár­tonból, Szántó László polgármester Csíkkozmásról, valamint a csíkszentmártoni Tuzson János Fúvószenekar is megtisztelte jelenlétével.

A cikk itt olvasható: Háromszék.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog