Benépesül a kaszárnya is

Megosztás
FaceBook  Twitter

 

Több fronton zajlik munkálat Kézdivásárhelyen, hőenergetikai szempontból megújul több oktatási intézmény, ugyanakkor a város egyik ikonikus ingatlanja, az egykori Székely Katonanevelde  főjavításához is hozzálátnak. Bokor Tibor polgármesterrel beszélgettünk.

Annyi a munkafront, hogy a város önrésze nem elegendő, így hitelvonalat nyit Kézdivásárhely, hogy a munkálatok önrészét finanszírozni tudja. Ez egy szükséges lépés – magyarázta beszélgetésünk során Bokor Tibor, aki szerint két bank jelentkezett, s bár nincs a bizottságban, de kíváncsi volt, hogy mekkora a különbség. Jókora: az egyik pénzügyi intézet 1.2, a másik 2.5 százalék körüli kamatokkal jelentkezett, a józan ész az diktálja, hogy az olcsóbbik verziót fogadja el a kiértékelő bizottság, persze az ajánlatok elemzését követően, mert köztudott, hogy az „ördög” az apró betűs részben rejlik.

A pénz kell, hiszen rengeteg munkálat van megkezdve, és annál is több beütemezve a városban. 

A folytatás itt olvasható: hirmondo.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog