Kézdivásárhely: Építik a tejüzemet az ipari parkban

Megosztás
FaceBook  Twitter

Halad az építkezés az egyes számú ipari parkban, körvonalazódik a majdani tejüzem. Az új ipari létesítmény ősztől kezdi meg a tevékenységet a céhes városban.
Jelentős munkálat zajlik az egykori IFET területén levő ipari park egyik csarnokában, a kivitelezéssel megbízott cég dolgozik a majdani tejüzem létrehozásán. A csarnokban több vezeték van felszerelve, látható egy hatalmas tartály, ugyanakkor két új épület is körvonalazódik. Egyik a raktározást és rakodást fogja szolgálni, a másik az épület hőellátásáért felelős kazánházat fogadja be.

A tejüzem felszerelésének egy része pár hete érkezett meg, a következő szállítmányt a hónap végén várják Olaszországból.

A tejes cikk ITT olvasható: hirmondo.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog